Champions League

Ντόπες του πιλότου στην πτήση για Κράσνονταρ: «ΠΑΟΚ να 'σαι και μη φοβάσαι»

Ψυχολογικά προσπάθησε να ντοπάρει τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν το ματς με την Κράσνονταρ ο πιλότος της πτήσης τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά».

Ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ο πιλότος της πτήσης τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Κράσνονταρ.

Πιο συγκεκριμένα όταν το αεροπλάνο πετούσε πάνω από την Κωνσταντινούπολη, ο πιλότος Χάρης Τζόνος, συγκινημένος μίλησε για τον «δικέφαλο» και την ιστορία του και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πετάω για εσάς και πολύ συγκινημένος που αυτή τη στιγμή πετάμε πάνω από την Πόλη. Πετάμε πάνω από την πατρίδα του ΠΑΟΚ και όπως πλέον και η φανέλα, ο ΠΑΟΚ είναι η Μικρά Ασία, είναι η Κωνσταντινούπολη, είναι η προσφυγιά.

Όνειρο μου ήταν να δω παιχνίδι του ΠΑΟΚ όταν ήμουν μικρός μένοντας στην Αθήνα και μου το πραγματοποίησε ο πατέρας μου και παίρνοντας μια φορά το τρένο. Τώρα πετάω μαζί σας και είμαι πολύ ευτυχισμένος. ΠΑΟΚ να είσαι και να μη φοβάσαι. Καλή επιτυχία» ήταν τα λόγια του κυβερνήτη του αεροπλάνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x