Stoiximan Super League

Ντόστανιτς: «Ευκαιρία η διακοπή για να προετοιμαστούμε»

Κανένα παράπονο από τους παίκτες του και από το βαθμό της ισοπαλίας δεν είχε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς, προσθέτοντας ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί υπέρ της ομάδας του

Την κατάλληλη στιγμή προκύπτει η διακοπή του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον προπονητή του Λεβαδειακού, Ράτκο Ντόστανιτς, αφού θα υπάρχει η ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες που εντάχθηκαν τελευταίοι στην ομάδα.

Μιλώντας μετά το ματς στη συνέντευξη τύπου, ανέφερε σχετικά με τον αγώνα με την ΑΕΛ, ότι ο βαθμός της ισοπαλίας, αλλά και η προσπάθεια των παικτών τον αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε μεγάλη ποιότητα. Μπορούσαμε να παίξουμε πιο ποιοτικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο όμως βγάλαμε τον πραγματικό μας εαυτό, δημιουργώντας φάσεις. Ξέραμε ότι η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα που θα μας δυσκολέψει.

Ξέραμε ότι η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με αυτή την αμυντική διάταξη και αλλάξαμε το σύστημά μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είναι ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έχουμε κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι ανέτοιμοι και θα έχουμε το χρόνο τώρα με τη διακοπή να προετοιμαστούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x