Ο Σέρβος τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε πως πρέπει να ευχαριστήσει και να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντας καλούς χαρακτήρες τους ποδοσφαιριστές του. Αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο και στον εκλιπόντα φίλο της ομάδας και υποσχέθηκε πως θα τα δώσουν όλα στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημερινή τους εμφάνιση. Το είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα. Σας είπα ότι έχουμε πολύ καλά παιδιά και καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Όλοι τους είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για τη φανέλα της ομάδας μας.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο και σε ένα παιδί που έφυγε τόσο νέος και θα είναι χαρούμενος από εκεί ψηλά, τον Χρήστο Τζανάρα. Εμείς "πατάμε στη γη", δεν χρειάζεται "να πετάμε στα σύννεφα".

Σήμερα κάναμε τη μισή δουλειά. Είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι στο δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα για να δώσουμε τα πάντα και να φτάσουμε στον τελικό, που είναι ο στόχος μας. Όλα ήταν τέλεια σήμερα, όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δυστυχώς, το μόνο αρνητικό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Αγκάνοβιτς».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ