Κύπελλο Ελλάδας

Ντόστανιτς: «Κάναμε τη μισή δουλειά, θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς»

Στο γεγονός πως η ΑΕΛ έχει ακόμα δουλειά κόντρα στην ΑΕΚ για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου στάθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το 2-1 στον πρώτο ημιτελικό στη Θεσσαλία.

Ο Σέρβος τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε πως πρέπει να ευχαριστήσει και να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντας καλούς χαρακτήρες τους ποδοσφαιριστές του. Αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο και στον εκλιπόντα φίλο της ομάδας και υποσχέθηκε πως θα τα δώσουν όλα στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημερινή τους εμφάνιση. Το είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα. Σας είπα ότι έχουμε πολύ καλά παιδιά και καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Όλοι τους είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για τη φανέλα της ομάδας μας.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο και σε ένα παιδί που έφυγε τόσο νέος και θα είναι χαρούμενος από εκεί ψηλά, τον Χρήστο Τζανάρα. Εμείς "πατάμε στη γη", δεν χρειάζεται "να πετάμε στα σύννεφα".

Σήμερα κάναμε τη μισή δουλειά. Είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι στο δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα για να δώσουμε τα πάντα και να φτάσουμε στον τελικό, που είναι ο στόχος μας. Όλα ήταν τέλεια σήμερα, όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δυστυχώς, το μόνο αρνητικό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Αγκάνοβιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x