Stoiximan Super League

Ντουρμισάι, ο τέταρτος στον Ολυμπιακό!

Ο διεθνής επιθετικός του Πανιωνίου αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ύστερα από τον Σενεγαλέζο στόπερ Ουσεϊνού Μπα, τον Σέρβο εξτρέμ Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και τον Βέλγο φορ Ούγκο Κάιπερς.

Πρόκειται για τέσσερα νέα παιδιά από 22 έως 24 ετών, οι οποίοι – όπως χαρακτηριστικά γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακάοπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» - θα κριθούν από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι δύο από αυτούς προέρχονται από την ελληνική αγορά, αφού εκτός από τον διεθνή επιθετικό του Πανιωνίου και ο Κάιπερς είχε περάσει με επιτυχία από τα ελληνικά γήπεδα, όντας ο δεύτερος σκόρερ του Εργοτέλη στην προηγούμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, αφού είναι δεδομένο πως σε κάποιες θέσεις θα χρειαστεί ενίσχυση ή θα… χρειαστεί με ενδεχόμενος παραχωρήσεις ορισμένων παικτών το καλοκαίρι.

Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουν. με σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x