Stoiximan Super League

Ο Αγκίρε και ο Γκρέταρσον «παίζουν» για ΠΑΟΚ

Προτεραιότητα στη συμφωνία με τεχνικό διευθυντή έχουν δώσει στον ΠΑΟΚ. Εξετάζεται η λύση Ισπανού με προπονητή τον Χαβιέρ Αγκίρε, αλλά και του άλλοτε άσου της ΑΕΚ Άρναρ Γκρέταρσον.

Το συντομότερο δυνατό θέλουν να κλείσουν στον ΠΑΟΚ το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, προκειμένου να γίνει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Στόχος του Ιάκωβου Αγγελίδη είναι η συμφωνία με τον εκλεκτό να έχει γίνει μέχρι το τέλος του Απριλίου, ώστε μετά να πάρουν σειρά τα θέματα προπονητή και μεταγραφών.

Σύμφωνα με τη Metrosport, ψηλά στη λίστα βρίσκεται ένας Ισπανός, ο οποίος μπορεί να φέρει μαζί του σαν προπονητή τον Χαβιέρ Αγκίρε. Ο 56χρονος Μεξικανός τεχνικός έχει σπουδαία καριέρα πίσω του σε ομάδες όπως η Ατλέτικο, η Οσασούνα, η Σαραγόσα και η Εσπανιόλ, ενώ έχει επίσης εργαστεί στις εθνικές ομάδες Μεξικού και Ιαπωνίας. Με την τελευταία έλυσε τη συνεργασία του και βρίσκεται σε αναζήτηση «στέγης».

Η άλλη επιλογή είναι αυτή του Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος υπηρέτησε την ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής και (από το 2010 μέχρι το 2012) τεχνικός διευθυντής, ενώ ακολούθως εργάστηκε στην ίδια θέση στην Κλαμπ Μπριζ και πλέον συνεργάζεται με την Μπρέινταμπλικ στην πατρίδα του, Ισλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x