Ελλάδα

Ο αγώνας του Μόρα

Με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μόρα θα ενημερωθούν οι κάτοικοι της Λάρισας για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών και πως μπορεί ο καθένας να γίνει δότης.

Ο διεθνής στόπερ της Ελλάς Βερόνα έγινε δότης μυελών των οστών το καλοκαίρι του 2014 για τον αδελφό του Δημήτρη, ο οποίος έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τη λευχαιμία τον περασμένο Ιούλιο.

Του Σωτήρη Ταμπάκου

Πρόσφατα, ο Βαγγέλης Μόρας δημιούργησε το μη κερδοσκοπικό Σωματείο, «Μαζί Οραματιζόμαστε Αφύπνιση Συνείδησης» με έδρα την Λάρισα που φέρει τον διακριτικό τίτλο SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ., θέλοντας να διαδώσει όσο το δυνατόν σε περισσότερο κόσμο τη σημασία που έχει να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών.

Με αυτή τη διαδικασία μπορεί να σωθεί μια ζωή και γι’ αυτό ο άσος της Ελλάς Βερόνα θα συνεχίσει το έργο του για την αντιμετώπιση της λευχαιμίας. Το επόμενο βήμα του είναι να ενημερώσει τις ημέρες των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου, τους κατοίκους της Λάρισας σχετικά με τη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Εκ μέρους του διεθνούς ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, σας αποστέλλουμε την ακόλουθη πρόσκληση:

«To Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ., «Μαζί Οραματιζόμαστε Αφύπνιση Συνείδησης» σας προσκαλεί σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 21:00 μ.μ στον χώρο του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου στην πόλη της Λάρισας. Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τη δράση και τους σκοπούς του σωματείου αλλά και την πληροφόρηση του κοινού για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών και τους τρόπους που εύκολα, μπορεί ο καθένας, να γίνει δότης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x