Stoiximan Super League

Ο Αουγκούστο προσθέτει ποιότητα και ο Μιχάι εμπνέει σιγουριά

Ο ΠΑΟΚ άρεσε στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους με δύο από τους «νέους» να τραβάνε τα βλέμματα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της Νόρτζελαντ στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους και άφησε υποσχέσεις!

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν κατά διαστήματα οι «ασπρόμαυροι» αλλά και το ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές από τους... νέους άρεσαν με την απόδοσή τους και άφησαν υποσχέσεις.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Ενέα Μιχάι! Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός που αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό πριν από μερικές ημέρες, ξεκίνησε ως βασικός στο πλάι του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Αγωνίστηκε σε όλο το πρώτο μέρος όπως κάθε ποδοφαιριστής που ξεκίνησε καθώς ο Φερέιρα θέλησε να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες και ήταν θετικότατος. Οι τοποθετήσεις του στο γήπεδο ήταν εξαιρετικές, ενώ φαινόταν σε όσους έβλεπαν το ματς ότι μπορούσε να διαβάσει το παιχνίδι και να παρέμβει όποτε χρειαζόταν.

Καλός και με την μπάλα στα πόδια, κάτι που γνωρίζαμε και από το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό, ενώ έδειξε να έχει εγκληματιστεί σε μεγάλο βαθμό με τους νέους του συμπαίκτες. Σε γενικές γραμμές έκανε πολύ καλή εμφάνιση και δείχνει πως αξίζει να πάρει ευκαιρίες αν και μπροστά του έχει τους Βαρέλα, Κρέσπο και θα ανταγωνιστεί τον Ίνγκασον!

Ένας ακόμη παίκτης από αυτούς που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι και άρεσε ήταν και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο! Ο Βραζιλιάνος χαφ δείχνει σε ορισμένα σημεία του αγώνα πως διαθέτει μεγάλη ποιότητα και μόλις καταφέρει να μάθει τους συμπαίκτες του και να προσαρμοστεί σε αυτά που του ζητάει ο Άμπελ Φερέιρα, θα βοηθήσει τα μέγιστα.

Παρέα με τον Ελ Καντουρί έφτιαξαν ένα πολύ καλό δίδυμο στο σημερινό ματς και το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος περνούσε αρκετά από τα πόδια τους. Έχει καλή υποδοχή της μπάλας και η πρώτη του πάσα είναι σε συμπαίκτη του, κάτι σημαντικό όταν μια ομάδα προσπαθεί να φτιάξει παιχνίδι. Γενικότερα, δείχνει πως έχει την ικανότητα να πάρει την μπάλα στα πόδια του, δίνοντας στηρίγματα στους συμπαίκτες του και να την προωθήσει στους έτερους μεσοεπιθετικούς της ομάδας, βοηθώντας έτσι αρκετά στην δημιουργία και το build up.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x