Αγγλία

Ο απίστευτος διάλογος Σάρι-Κλοπ στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Έναν υπέροχο διάλογο που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης στα τέλη του Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Τσέλσι και Λίβερπουλ αναμετρήθηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την έβδομη αγωνιστική της φετινής Premier League, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με το γκολ του Αζάρ και τον Στάριτζ να ισοφαρίζει με υπέροχο σουτ στο 89’, σε ένα πανέμορφο παιχνίδι που «μαγνήτισε» τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Ο Ιταλός προπονητής αποκάλυψε σε δηλώσεις που έκανε στην «Corierre dello Sport» έναν υπέροχο διάλογο που είχε με τον Γερμανό τεχνικό, λίγα λεπτά πριν το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

«Υπάρχουν στιγμές που το πλούσιο θέαμα σε αναγκάζει να αφήσεις στην άκρη τη όποια απογοήτευση. Ακόμα και αν δεχθείς γκολ στο τελευταίο λεπτό ή στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ήταν ένα εξαιρετικό σόου», τόνισε αρχικά ο Σάρι και συνέχισε λέγοντας:

«Δέκα λεπτά πριν τη λήξη, είδα τον Κλοπ να με κοιτάζει, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη. Τον ρώτησα “γιατί χαμογελάς;”. Μου απάντησε, “δεν διασκεδάζεις;”. “Πολύ”, του είπα και εκείνος πρόσθεσε, “και εγώ”. Εκείνη τη στιγμή η ομάδα του έχανε. Ακόμα και μετά την ισοφάριση, έχοντας στο μυαλό μας εκείνη τη στιγμή, αγκαλιαστήκαμε σαν δυο παλιοί φίλοι. Είμαι σίγουρος πως θα έκανε το ίδιο ακόμα και αν η Λίβερπουλ δεν είχε ισοφαρίσει. Στην Premier League μπορείς να νιώσεις τη χαρά του ποδοσφαίρου», ήταν τα λόγια του προπονητή της Τσέλσι.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x