Κύπρος

Ο ΑΠΟΕΛ φιέστα, γιόρτασε και η ΑΕΚ

Στη 2η θέση του κυπριακού πρωταθλήματος τερμάτισε η ΑΕΚ για 3η σερί,καθώς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ανόρθωσης και δεν έκανε «δώρο» στον Απόλλωνα που έφθασε κοντά σε νίκη επί του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΕΚ τερμάτισε στη δεύτερη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, αφού δεν… στραβοπάτησε στην τελευταία αγωνιστική των play offs.

Επικράτησε 1-0 στην έδρα της αδιάφορης Ανόρθωσης και κράτησε πίσω της τον Απόλλωνα Λεμεσού, που φλέρταρε έντονα με νίκη ΓΣΠ στο ματς με τον πρωταθλητή (το είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική) ΑΠΟΕΛ που είχε το μυαλό του, όπως φαίνεται, στη φιέστα που είχε προγραμματιστεί να γίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ακοράν με τέρμα στο 42’ έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη και τη δεύτερη θέση στην ΑΕΚ και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα να τερματίσει πίσω από την ομάδα της Λεμεσού που για άλλη μια φορά κατέκτησε το πρωτάθλημα.



Αλλά και να συνέβαινε κάτι, ο Απόλλων Λεμεσού δεν μπόρεσε να φύγει με τρίποντο από το ΓΣΠ, παρότι προηγήθηκε δύο φορές, με τον Ντε Καρμάγκο να ψαλιδίζει στο 90’ και τις τελευταίες ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάτι καλύτερο. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά την Τετάρτη στον τελικό του Κυπέλλου.



Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των play offs:

Σάββατο (20/05)
Ανόρθωση-ΑΕ Κιτίου 0-1
(42’ Ακοράν)

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λεμεσού 2-2
(78’ Μπερτόλιο, 90’ Ντε Καμάργκο 52’ Πιέχ, 86’ Πιττάς)

Κυριακή (21/05)
ΑΕΛ-Ομόνοια 19:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x