Stoiximan Super League

Ο Απόλλων δεν έχει περιθώρια να περιμένει…

Ο Απόλλων παίζει τους κόπους όλης της χρονιάς στα επόμενα παιχνίδια. Τα «πειράματα» στην ενδεκάδα καλούνται να σταματήσουν, ενώ πρέπει να... ενεργοποιηθούν κι άλλοι παίκτες όπως ο Αλίβοντιτς.

Τις ανορθογραφίες του καλοκαιριού καλούνταν να διορθώσουν τόσο ο Γιώργος Παράσχος όσο και ο Γιώργος Κασναφέρης στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Απόλλων Σμύρνης με το τέλος του πρώτου γύρου είχε συγκεντρώσει 12 βαθμούς και βρισκόταν μια… ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας έπρεπε να πάρουν παίκτες που θα μπουν κατευθείαν στα «βαθιά» και θα βοηθήσουν την ομάδα.

Αυτό δεν συνέβη, όμως, στο επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου ο Απόλλων «πονάει». Αποκτήθηκε μόλις ένας εξτρέμ, ο Ένβερ Αλίβοντιτς. Ο Σέρβος ήταν ένα μήνα χωρίς προπονήσεις και όπως είναι λογικό ήθελε χρόνο για να… φτάσει τους συμπαίκτες του σε φυσική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει να βοηθήσει ακόμα. Κάτι που κατά κάποιο τρόπο «βαραίνει» τόσο τον Γιώργο Παράσχο, όσο και τον Γιώργο Κασναφέρη αφού και οι δύο συμφώνησαν για την παραπάνω μεταγραφή, ξέροντας πως είναι ανενεργός για ένα διάστημα!

Ο Αλίβοντιτς, λοιπόν, έχει αγωνιστεί περίπου δέκα λεπτά στο… τελειωμένο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ σε αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη έμεινε στον πάγκο καθώς προτιμήθηκε να ξεκινήσει βασικός σε θέση εξτρέμ ο Ντεβέσα, ο οποίος είναι… χαφ! Παράλληλα, αλλαγή στη θέση του Ισπανού που δεν τα πήγε καθόλου καλά, μπήκε ο Ανιέτε, ο οποίος επίσης δεν γνωρίζει καλά αυτή τη θέση!

Φυσικά, ο Απόλλων δεν μπορεί να περιμένει! Βρίσκεται σε δύσκολη θέση και παίζει στα επόμενα παιχνίδια τους κόπους όλης της χρονιάς. Τα «πειράματα» από εδώ και πέρα πρέπει να σταματήσουν. Ο Αλίβοντιτς να παίξει στη θέση του και να βοηθήσει, το ίδιο και ο Ντεβέσα, ο Ανιέτε, ο Ναδάλες και κάθε ποδοσφαιριστής του «κυανόλευκου» ρόστερ! Να μπουν περισσότερο στο ροτέισον οι Μενδρινός, Χουάρες. Όλοι να βοηθήσουν, ο καθένας στη θέση του!

Ούτε, όμως, και να αποκτηθούν άλλοι παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν κατευθείαν, ούτε και περιπτώσεις σαν αυτές των Μάατσι, Μάατσεν που δεν κατάφεραν να βοηθήσουν σε καμία περίπτωση! Γι' αυτό και εάν αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης για την κορυφή της επίθεσης θα πρέπει να είναι έτοιμος να μπει στα «βαθιά» και όχι να τον περιμένουν δύο και τρεις εβδομάδες...

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x