Stoiximan Super League

Ο αποτελεσματικός, ο απρόβλεπτος και το… άγνωστο

Ο Αλμέιδα προσφέρει στην ΑΕΚ γκολ, ο Πατίτο το στοιχείο του απρόβλεπτου στο παιχνίδι της και ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους, την ώρα που είναι άγνωστο αν το πρωτάθλημα θα αρχίσει.

Ένα προβληματικό, αλλά και ένα εντυπωσιακό πρόσωπο ανά ημίχρονο πρόσφερε η ΑΕΚ στο φιλικό 4-0 επί του Ηρακλή. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν νωθροί και επιπόλαιοι στο πρώτο ημίωρο, άρχισαν να ανεβάζουν στροφές στη συνέχεια και μέσα σε ένα καταιγιστικό 25λεπτο στο δεύτερο μέρος έδειξαν ένα μέρος των μεγάλων τους δυνατοτήτων.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μπορεί να χαμογελά για το αρκετά καλό επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του, αλλά και την παρουσία των δύο τελευταίων αποκτημάτων, έστω κι αν ακόμη-όπως είπε-χρειάζονται λίγο καιρό για να φτάσουν στο 100%. Ο μεν Ούγκο Αλμέιδα σκόραρε για ένα ακόμη ματς με… μισή ευκαιρία, ο δε Πατίτο Ροντρίγκες πρόσφερε ταχύτητα και απρόβλεπτο στοιχείο μεσοεπιθετικά. Ο χρόνος είναι σύμμαχος των δύο παικτών που δείχνουν ικανοί να ανεβάσουν επίπεδο ποιοτικά την ΑΕΚ.

Η Κυριακή βρήκε τους «κιτρινόμαυρους» και πάλι στα Σπάτα (με τον Χρήστο Αραβίδη να συνεχίζει θεραπεία), ενώ τη Δευτέρα θα υπάρχει ρεπό και την Τρίτη (18:00) θα αρχίσει πλέον σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Αν, φυσικά, δεν γίνει πράξη το πολύ πιθανό σενάριο της αναβολής στην έναρξη της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x