Ιταλία

Ο αθλητικός διευθυντής της Ουντινέζε ανακοίνωσε την αποχώρηση Καρνέζη και Κονέ!

Την παραχώρηση του Ορέστη Καρνέζη στη Νάπολι προανήγγειλε ουσιαστικά ο αθλητικός διευθυντής της Ουντινέζε, Μανουέλ Τζερολίν.

Μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ από την Αυστρία όπου βρίσκεται η ομάδα του για προετοιμασία, ο Τζερολίν ανακοίνωσε ότι διάδοχος του «Όρε» στο τέρμα θα είναι ο ταλαντούχος Σιμόνε Σκουφέτ.

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι ο Παναγιώτης Κονέ είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το Φρίουλι.

«Αν φύγει ο Καρνέζης; Κανένα πρόβλημα. Ο Καρνέζης είναι ένας διεθνής ποδοσφαιριστής, αλλά έχουμε τον Σκουφέτ. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη σεζόν θα παίξει ο Σκουφέτ. Είναι καλός, νέος, δημιούργημα των ακαδημιών μας και κεφάλαιο για τον σύλλογο. Ο Σκουφέτ έχει μία τεράστια ευκαιρία. Έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά του. Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, αυτές αφορούν τους Αντνάν, Μπούμπνιτς, Μάτος, αλλά και τους Κονέ και Γκάμπριελ Σίλβα που επίσης θα φύγουν από τη Ουντινέζε και περιμένουν να μάθουν τον νέο τους προορισμό».

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, η Ουντινέζε λέει πως έχει δεχτεί κρούσεις και από την Πρέμιερ Λιγκ για τον Καρνέζη! Ωστόσο, χάρη στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τη Νάπολι όλα δείχνουν ότι θα προτιμήσει αυτή για να δώσει τον Έλληνα διεθνή. Την ίδια ώρα, ιταλικά ΜΜΕ γράφουν ότι περιμένει στη γωνία για τον Καρνέζη και η Λάτσιο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x