Stoiximan Super League

Ο Ατρόμητος τίμησε τον Περιστεριώτη γιατρό, Αντώνη Βιντζηλαίο

Τον κορυφαίο καθηγητή μαιευτικής-γυναικολογίας και Διευθυντή Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Νοσοκομείου Winthrop της Νέας Υόρκης, Αντώνη Βιντζηλαίο, τίμησε ο Ατρόμητος.

Με παρόντα τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό, ο Ατρόμητος τίμησε τον κορυφαίο Περιστεριώτη γιατρό, Αντώνη Βιντζηλαίο.

Ο καθηγητής μαιευτικής-γυναικολογίας και Διευθυντής Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Νοσοκομείου Winthrop της Νέας Υόρκης είναι οπαδός της ομάδας και στην εκδήλωση που οργάνωσε ο δήμος Περιστερίου, ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, του πρόσφερε μια φανέλα με το «αστέρι» και μάλιστα συζήτησαν μαζί για τα δρώμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν θα μπορούσε να λείπει από την τιμητική εκδήλωση του Δήμου Περιστερίου προς τιμήν του καθηγητή μαιευτικής-γυναικολογίας και Διευθυντή Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Νοσοκομείου Winthrop της Νέας Υόρκης, Αντώνη Βιντζηλαίου.

Ο κ. Βιντζηλαίος ζει και εργάζεται στην Αμερική απ’ όπου και παρακολουθεί κάθε αγώνα της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας, του Ατρόμητου. Μάλιστα πρόκειται για φανατικό υποστηρικτή της ομάδας αφού έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το Atromitos store για να αγοράσει φανέλες της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός βρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης στο Δημαρχείο Περιστερίου τιμώντας με την παρουσία του τον κ. Βιντζηλαίο και συνομιλώντας για αρκετή ώρα μαζί του σε θέματα σχετικά με την ομάδα μας.

Ο κ. Σπανός πρόσφερε μαζί με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στον κορυφαίο καθηγητή μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας με το όνομα του κ. Βιντζηλαίου τυπωμένο στην πλάτη μαζί με το νούμερο 10.

Άλλωστε η ομάδα μας δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει ένα σπουδαίο πρότυπο Περιστεριώτη που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στα δρώμενα μαιευτικής της Αμερικής και φυσικά υποστηρίζει ακόμα και από τόσα χιλιόμετρα μακριά την ομάδα της καρδιάς μας.

Τον κ. Βιντζηλαίο τίμησε μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Σπανό και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης.

Ο κ. Αντώνης Βιντζηλαίος είναι καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας και Αναπαραγωγικής Ιατρικής, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου «Stony Brook» της Νέας Υόρκης, των Η.Π.Α. και Διευθυντής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Νοσοκομείου Winthrop της Νέας Υόρκης. Η έρευνά του αφορά στη μελέτη της συμπεριφοράς, στην βιοφυσική κατάσταση, στις ανωμαλίες, στη φυσιολογική και παθολογική ανάπτυξη, στην παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού του εμβρύου, στην πρώιμη – πρόωρη ρήξη των εμβρυϊκών υμένων και πρόωρο τοκετό και στους διαγνωστικούς υπερήχους στη Μαιευτική και τη Γενετική. Μετρά στο ενεργητικό του 368 μελέτες, πέντε συγγράμματα – βιβλία, 513 παρουσιάσεις σε συνέδρια. Ένα μεγάλο μέρος από την δημοσιευμένη έρευνά του, έχει ενσωματωθεί στην τυποποιημένη άσκηση της μαιευτικής. Τα άρθρα του για τη Βιοφυσική Κατάσταση του Εμβρύου έχουν αναγνωρισθεί ως κλασικά άρθρα που έχουν αλλάξει την πρακτική της Μαιευτικής.

Ο Αντώνης Βιντζηλαίος, υπήρξε ο νεότερος ακαδημαϊκός σε ηλικία 32 ετών, ενώ το 2011 το Πανεπιστήμιο Πατρών τον αναγόρευσε σε Επίτιμο Διδάκτορα. Μερικά χρόνια αργότερα η ίδια διάκριση έρχεται από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η τελετή έγινε στις 17 Μαρτίου 2017, στην ίδια Αίθουσα που ο κ. Βιντζηλαίος πήρε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x