Ιταλία

Ο Βεντούρα ήταν στα μαχαίρια με τους «παλιούς» της εθνικής Ιταλίας

Για κάκιστες σχέσεις του Τζιαν Πιέρο Βεντούρα με τις παλιοσειρές της εθνικής Ιταλίας έκανε λόγο ρεπορτάζ του Sky Italia.

Το κλίμα μεταξύ παικτών και Τζιαν Πιέρο Βεντούρα στην εθνική Ιταλίας ήταν κάκιστο πριν τον αποκλεισμό από τη Σουηδία, όπως αποκαλύπτει το Sky Italia.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «παλιοσειρές» της ομάδας, Μπουφόν, Ντε Ρόσι και Μπαρτζάλι, είχαν κρατήσει τον προπονητή έξω από τα αποδυτήρια μετά το 1-1 με την ΠΓΔΜ, κίνηση που ο Βεντούρα είχε εκλάβει ως «άδειασμα».

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα μετά την ήττα στο πρώτο μπαράζ από τη Σουηδία (1-0), ενώ όταν διέρρευσαν στον Τύπο τα πλάνα του για τη ρεβάνς, εκείνος ξέσπασε στα αποδυτήρια απαιτώντας να μάθει ποιος είχε βγάλει προς τα έξω την πληροφορία.

Δύο μέρες πριν τη ρεβάνς, δε, κατακεραύνωσε τους παλιούς του στην προπόνηση λέγοντας «… τα πήγατε τόσο καλά στη σύσκεψη που είχατε μεταξύ σας, οπότε τώρα κάντε μόνοι σας προπόνηση και επιλέξτε εσείς την ενδεκάδα». Αφότου είπε αυτό έφυγε από την προπόνηση αφήνοντας σύξυλους τους παίκτες που αμφέβαλαν για το αν θα επέστρεφε για τη ρεβάνς, ενώ δεν απαντούσε στο τηλέφωνό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x