Stoiximan Super League

«Ο Βέρνμπλουμ είναι υγιής και έτοιμος να παίξει»

Ο Καρλ Φάγκερ υποστήριξε ότι πελάτης του είναι πλέον απόλυτα έτοιμος να δώσει το παρών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Την άποψη ότι ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι υγιής και έτοιμος να παίξει εξέφρασε ο μάνατζέρ του σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Σουηδίας.

Ο Καρλ Φάγκερ υποστήριξε ότι πελάτης του είναι πλέον απόλυτα έτοιμος να δώσει το παρών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

«Το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στην Ελλάδα και ο Πόντους είναι υγιής και έτοιμος να δώσει μάχη και να αγωνιστεί. Δεν ξέρω τίποτα για τερματισμό της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, λογικά θα το γνώριζα», ανέφερε και συνέχισε σχολιάζοντας την κατάσταση του ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη μετά τις πληγές που έχει αποκομίσει από την πανδημία.

«Όπως είναι τα πράγματα αυτή την περίοδο, δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα συγκεκριμένο. Δεν ξέρεις αν η λίγκες θα επιβιώσουν. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός αλλά… πραγματικά πιστεύω ότι ο ποδοσφαιρικός χάρτης θα σχεδιαστεί από την αρχή. Θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε αυτό να συμβαίνει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x