Γενικά

Ο Βερπακόφσκις επέστρεψε στην Κρήτη!

Βρισκόμαστε στην τέταρτη ημέρα αγώνων του μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου Socca World Cup 2019 στην Κρήτη και μέχρι στιγμής δεν λείπουν ούτε οι ανατροπές, ούτε τα θεματικά γκολ αλλά ούτε και οι συγκινήσεις

Χθες βράδυ η Λετονία είχε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην διοργάνωση καθώς ηττήθηκε από το Μεξικό με σκορ 3-2. Ένα αγώνας που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Λατινικής Αμερικής η οποία σκόραρε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στον γνώριμο Λετονό στην Κρήτη από τη θητεία του στην Κρήτη, Μάρις Βερπακόφσκις ο οποίος αγωνίστηκε ανήμερα των γενεθλίων του. Να σημειωθεί πως ο επιθετικός της Λετονίας έχει 104 συμμετοχές στην ομάδα των ανδρών και 29 γκολ, γεγονός που τον τοποθετεί στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Αγωνίστηκε ξανά σε έναν τόπο που γνωρίζει καλά και σε ένα νησί που πέρασε περίπου μία τριετία, καθώς είχε 47 συμμετοχές και 7 γκολ με την φανέλα του Εργοτέλη την περίοδο 2009 – 2011. Ο Μάρις Βερπακόφσκις εξέφρασε την ευχαρίστησή του για το γεγονός ότι αγωνίζεται ακόμη μία φορά στην Κρήτη αλλά αυτή την φορά με το εθνόσημο στο στήθος.

«Αγωνιζόμουν στην Κρήτη για μερικά χρόνια οπότε το συναίσθημα είναι σαν να γυρίζω στο σπίτι μου καθώς έχω αφήσει πολλούς φίλους εδώ. Έπαιξα τρία υπέροχα χρόνια της καριέρας μου και πραγματικά έχω μόνο καλές αναμνήσεις».

Το γεγονός της ήττας δεν του στέρησε την ευκαιρία να γιορτάσει τα γενέθλιά του και όπως ο ίδιος δήλωσε … «Δεν έχω βρει ακόμα το μέρος όπου θα γιορτάσω αλλά η φιλοξενία της Κρήτης είναι από τις καλύτερες και ξέρω πως θα βρω μία πολύ καλή ταβέρνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x