Stoiximan Super League

Ο. Βλαχοδήμος: «Παίξαμε καλή μπάλα, έπρεπε να κερδίσουμε»

Ικανοποιημένος από την απόδοσή του Παναθηναϊκού και τη δική του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έμεινε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και τόνισε ότι αυτό που έλειψε από τους «πράσινους» ήταν το γκολ.

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει το ντέρμπι (0-0) με την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του «τριφυλλιού» και τη δική του απόδοση όπως δήλωσε στη Nova.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε το ματς, έπρεπε να το κερδίσουμε, είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», ήταν η αρχική τοποθέτηση του νεαρού τερματοφύλακα.

-την εμφάνιση του: «Χαίρομαι που δεν έφαγα γκολ, αλλά πιο ωραίο θα ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και για τον κόσμο και για εμάς».

-το αν επηρέασαν οι απουσίες τον Παναθηναϊκό: «Δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι παίξαμε καλή μπάλα, αλλά δεν βάλαμε γκολ».

-τον κόσμο: «Προσπαθούμε να δώσουμε τα καλύτερα για τη μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού. Κοιτάζουμε παιχνίδι – παιχνίδι και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς».

-το τι δεν έχει πάει καλά μέχρι τώρα: «Άλλαξαν πολλά πράγματα μέχρι τώρα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και πολλά παιχνίδια με το Europa League. Πιστεύω ότι κάθε παίκτης θα προσπαθήσει για να αλλάξουμε την κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x