Γενικά

Ο διαιτητής του ημιτελικού Ρεάλ - Μπάγερν, Τσακίρ, πάει στην κινεζική Σουπερ Λίγκα

Δελεαστική προσφορά για να σφυρίξει παιχνίδια στην Κίνα, έχει δεχτεί ο Τούρκος διαιτητής Τσακίρ, που άναψε φωτιές στον ημιτελικό Ρεάλ – Μπάγερν με το πέναλτι που δεν καταλόγισε σε χέρι του Μαρσέλο.

Ο επαναληπτικός ημιτελικός ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπάγερν θα μπορούσε να είναι το τελευταίο παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που σφύριξε ο Τούρκος διαιτητής, Τσακίρ. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τις διαιτητικές αποφάσεις που έβαλαν φωτιά στο ματς, όπως το πέναλτι που δεν καταλόγισε υπέρ της Μπάγερν σε χέρι του Μαρσέλο.

Ο διεθνής Τούρκος διαιτητής έχει δεχθεί μια πολύ δελεαστική οικονομική προσφορά από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κίνας (CFA) για να σφυρίξει παιχνίδια της κινεζικής Σούπερ Λίγκας της επόμενης σεζόν.

Αν ο Τσακίρ δεχθεί την πρόταση, θα ακολουθήσει τα βήματα του Άγγλου συναδέλφου του, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που την περασμένη χρονιά δέχθηκε μία πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για να γίνει αρχιδιαιτητής.

Ακόμη ένας ρέφερι, ο Ντενίζ Αϊτεκίν, που φημίζεται για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Παρί στο «Καμπ Νου» την περασμένη σεζόν, είχε την ευκαιρία να διαιτητεύσει σε δύο παιχνίδια της κινεζικής Σούπερ Λιγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x