Euro 2016

Ο Έντερ αφιέρωσε το γκολ στην ψυχίατρό του! (pics)

Ο σκόρερ του τελικού του Euro είχε μόνο έναν άνθρωπο να ευχαριστήσει και αυτός δεν είναι ούτε η μάμα του, ούτε η γυναίκα του, ούτε καν ο προπονητής του.

Τώρα βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς η ομάδα του στέφθηκε πρωταθλήτρια χάρη στο δικό του γκολ. Τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντα τόσο ρόδινα. Μάλιστα, μόλις πέρυσι ήταν που η στατιστική μηδέν γκολ/15 εμφανίσεις στην Σουόνσι, τον ανάγκασαν να πάει τον Φεβρουάριο δανεικός στη Λιλ.

Το παραπάνω γεγονός του δημιούργησε πολλά προβλήματα, κυρίως αυτοεκτίμησης, στα οποία κλήθηκε να τον βοηθήσει η ψυχολόγος, Σουζάνα Τόρες. Το αποτέλεσμα της δουλειάς της ήταν τόσο καλό, που υπήρξε το πρώτο πρόσωπο το οποίο ευχαρίστησε ο Έντερ μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Αυτός ήταν ο στόχος μας από την πρώτη στιγμή της διοργάνωσης. Θα ήθελα να αφιερώσω το γκολ στην Σουζάνα στην οποία χρωστάω την υψηλή μου απόδοση», δήλωσε.

Το πόσο σημαντικό πρόσωπο είναι για τον Έντερ η Τόρες, φάνηκε από το γεγονός ότι η ίδια όχι μόνο ήταν παρούσα στην μεγάλη αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής αλλά πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του τροπαίου, βγάζοντας selfies και φωτογραφίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x