Super League 2

Ο Έφορτ θέλει Απόλλωνα, ο Εργοτέλης περιμένει

Την περίπτωση του Τζόζεφ Έφορτ του Εργοτέλη εξετάζει ο Απόλλων Σμύρνης, έχει καταθέσει ήδη πρόταση για την απόκτησή του αλλά οι Κρητικοί περιμένουν ακόμη πριν απαντήσουν οριστικά.

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού, ενός εξτρέμ και ενός τρίτου τερματοφύλακα για να κλείσουν το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Ο Χαράλαμπος Τσούλφας είναι η επιλογή για τον νεαρό πορτιέρε που θα πλαισιώσει τους Χουάντερσον και Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων, ενώ για την θέση του εξτρέμ η περίπτωση του Τζόζεφ Έφορτ είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει κάνει πρόταση απόκτησης του Αμερικανού επιθετικού (παίζει ως εξτρέμ και σέντερ φορ) στον Εργοτέλη, η οποία είναι και η καλύτερη που έχουν οι Κρητικοί στα χέρια τους καθώς ξεπερνά τις 100 χιλ. ευρώ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Εργοτέλη δεν έχουν απαντήσει ακόμη στους «κυανόλεκυους» καθώς θέλουν ορισμένες ημέρες για να δουν αν θα υπάρξει κάποια άλλη μεγαλύτερη, προφανώς από ομάδα της Super League 1. Την ίδια ώρα, όμως, όσο ο χρόνος περνάει και πρόταση δεν έρχεται, κυλάει υπέρ του Απόλλωνα ενώ σύμμαχος της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι και η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος έχει διαμηνύσει στην ομάδα του πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ριζούπολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x