Stoiximan Super League

Ο εγωισμός των παικτών του Ολυμπιακού

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν καλά τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Ειδικά οι πιο παλιοί. Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός θα πάει στην Τούμπα πλήρης με βάση την εικόνα που έχουμε αυτή την στιγμή, μετά δηλαδή από την προπόνηση της Πέμπτης. Κι αυτό είναι ένα καλό νέο για τον προπονητή των πειραιωτών, Όσκαρ Γκαρθία. Ο Ισπανός (επαναλαμβάνουμε, με τα υπάρχοντα δεδομένα) δεν έχει να πονοκεφαλιάσει για τον τραυματισμό κάποιου παίκτη του, καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο αυτό που είχαμε επισημάνει και στις αρχές της εβδομάδας. Ότι δηλαδή ο Φορτούνης και ο Σισέ θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους για το πολύ σημαντικό ματς στην Τούμπα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν καλά τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Ειδικά οι πιο παλιοί. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως στο μυαλό των ποδοσφαιριστών της πειραϊκής ομάδας πρέπει να υπάρχει μόνο η νίκη. Τίποτε άλλο. Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού και είναι σημαντικό ότι αυτή την φορά οι ερυθρόλευκοι έχουν αφήσει τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είχαμε πει και προχθές ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να δει πράξεις και όχι λόγια.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται λοιπόν να βγάλουν εγωισμό στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να πάρει τη νίκη στην έδρα του δικέφαλου αρκεί οι παίκτες του να μπουν στο συγκεκριμένο ματς με έναν και μοναδικό στόχο. Να δώσουν απαντήσεις παντού. Προφανώς και κανένα ντέρμπι δεν είναι εύκολο για καμιά ομάδα. Γι' αυτό άλλωστε λέγονται και ντέρμπι γιατί όλα είναι ανοιχτά.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού οφείλουν να δώσουν το 100% γα τη νίκη. Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι εντάξει απέναντι στους εαυτούς του και απέναντι στον σύλλογο. Το ζητούμενο λοιπόν για τους πρωταθλητές είναι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά για ένα μεγάλο ματς. Αν ο Ολυμπιακός είναι όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x