Stoiximan Super League

Ο Ελβετός Γιάκοτετ σφυρίζει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο 35χρονος Ελβετός διαιτητής Αντριέν Γιάκοτετ, είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Κανονικά στους ορισμούς ο Τζήλος.

Ελβετό διαιτητή για δεύτερη φορά μετά τον Σαν Φενταγί στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο λόγος για τον 35χρονο, Αντριέν Γιάκοτετ, ο οποίος θα είναι ο άρχοντας του αγώνα στο «Καραϊσκάκη».

O Γιάκοτετ, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και διεθνής FIFA τα τελευταία έξι χρόνια και ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ενώ γνωρίζει έξι γλώσσες, Αγγλικά Γερμανικά, Γαλλικά, Καταλανικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Στο παρελθόν, δεν έχει σφυρίξει ματς ελληνικού συλλόγου στα ευρωπαϊκά κύπελλα, παρά μόνο το φιλικό Αίγυπτος-Ελλάδα 0-1 τον περασμένο Μάρτιο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Κοεμπέλ καιο Βιτάλ Γιόμπιν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, αξίζει να αναφερθεί πως παρά τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τα σφυρίγματά του στο ματς με τον Ατρόμητο, ο Θανάσης Τζήλος ορίστηκε κανονικά ως τέταρτος στο Λεβαδειακός-ΟΦΗ. Σε ότι αφορά τα άλλα ματς, στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θα διευθύνει ο Τσαμούρης και στο ΑΕΚ-Ατρόμητος ο Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά, οι διαιτητές της 10ης αγνωστικής της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Λεβαδειακός-ΟΦΗ (Ευάγγελος Γρατσάνης)
ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (Πραξιτέλης Ζαχαριάδης)
Ξάνθη-Πανιώνιος (Γιώργος Κομίνης)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Αντριέν Γιάκοτετ)
Λαμία-Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Βρέσκας)
ΑΕΚ-Ατρόμητος (Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος)
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (Αλέξανδρος Τσαμούρης)

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης-Άρης (Κωνσταντίνος Κοτσάνης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x