Γενικά

Ο Φαν Νίστελροϊ θυμάται τη γέννηση της κόρης του και κάνει αφιέρωση (pic)

Με έναν μοναδικό τρόπο γιόρτασε τα δωδέκατα γενέθλια της κόρης του ο παλαίμαχος παίκτης των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, Ρουντ φαν Νίστελροϊ.

Οφείλει πολλά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ κι ένα από αυτά είναι η... γέννηση της κόρης του Μόα Ανέτ, με τον Ολλανδό να γιορτάζει τα δωδέκατα γενέθλιά της με μια αφιέρωση.

Ο πρώην άσος των «μερένχες» απόλαυσε πολλές καλές στιγμές με τον σύλλογο τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου, συμπεριλαμβανομένης της γέννησης της κόρης του, η οποία ήρθε στον κόσμο κατά την πρώτη του χρονιά στη Μαδρίτη, ποστάροντας στα social media μια φωτογραφία με ιδιαίτερη σημασία.

«Χαρούμενα δωδέκατα γενέθλια αγάπη μου. Σε αγαπώ πολύ Μαδριλένα μου», έγραψε στη δημοσίευσή του ο Ολλανδός, ταγκάροντας μάλιστα το όνομα του Ρομπέρτο Κάρλος αλλά και της Ρεάλ.




Ο επιθετικός της «βασίλισσας», την ημέρα που η κόρη του, Μόα, ήρθε στον κόσμο, σκόραρε τα δυο πρώτα του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ στο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου, πανηγυρίζοντας μάλιστα παρέα με τον Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο άνθρωπος που μετακόμισε από το Μάντσεστερ στη Μαδρίτη το 2006, έκλεισε την πρώτη του σεζόν ως πρώτος σκόρερ, βοηθώντας τον σύλλογό του να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x