Ιταλία

«Ο Γκατούζο, προπονητής της Μίλαν για την επόμενη 10ετία»

Ουδέν μονιμότερο –και καλύτερο- του προσωρινού βλέπει στο πρόσωπο του Τζενάρο Γκατούζο, ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν.

Ο Τζενάρο Γκατούζο θα μπορούσε να μείνει στη Μίλαν ακόμα και για τα επόμενα 10 χρόνια, όπως εκτιμά ο Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι. Ο αθλητικός διευθυντής των «ροσονέρι» έπλεξε το εγκώμιο του Ιταλού προπονητή που αντικατέστησε τον Βιντσέντσο Μοντέλα στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ο Γκατούζο δεν είναι μόνο δύναμη και αποφασιστικότητα, είναι επίσης ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας καλά προετοιμασμένος προπονητής. Ελπίζω να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία για τα επόμενα 10 χρόνια και όχι μόνο γι’ αυτή τη σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sky Sport Italia και συνέχισε: «Ο ‘μιλανισμός’ του Γκατούζο έχει βαθιές ρίζες και έχει καταφέρει να ξαναφτιάξει το κλίμα της ομάδας με έναν μοναδικό τρόπο. Ποιος θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα από εκείνον;».

Η Μίλαν έχει κερδίσει τα 6 από τα 13 ματς της Serie A υπό τις οδηγίες του Γκατούζο, σημειώνοντας μάλιστα ένα σερί τριών νικηφόρων αγώνων στα ισάριθμα τελευταία ματς. «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, αλλά η ομάδα παίζει όλο και περισσότερο σαν ομάδα, είναι συγκροτημένη και μάχεται» σημείωσε ο Μιραμπέλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x