Πορτογαλία

Ο Γκαζαριάν σταμάτησε την Μπενφίκα

Ένα γκολ του Γκαζαριάν το 95’ για την Τσάβες ισοφάρισε την Μπενφίκα στην «αυλαία» της έκτης αγωνιστικής της Primeirα Lega και της «έκοψε» αναπάντεχα βαθμούς στην προσπάθεια για τον τίτλο.

Η Μπενφίκα δέχτηκε γκολ στο 95’ στην έδρα της Τσάβες απο τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Αρμένιο Γκαζαριάν, στην «αυλαία» της έκτης αγωνιστικής της Primeira Lega και «γκέλαρε» σε ένα ματς που προγραμμάτιζε πως θα κερδίσει. Οπότε, πάει με κακή ψυχολογία στο ματς της ερχόμενης Τρίτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, μένοντας μεν στην κορυφή της βαθμολογίας, αλά στο +1 από τη δεύτερη Μπράγκα και στο +2 από την τρίτη Πόρτο, που έχουν ένα ματς λιγότερο, και ελπίζει σε μια «γκέλα» τους.

Συν τοις άλλοις, τραυματίστηκαν οι Ζαρντέλ και Γκάμπριελ, που αποχώρησε με φορείο στο 65' και δεν επανήλθε, και φαίνεται πως είναι αμφίβολοι για το ματς με την «Ένωση», ενώ η αναμέτρηση άργησε να ξεκινήσει για μία ώρα, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη μέση της βαθμολογίας και ελπίζουν να βρεθούν στις πρώτες θέσεις.

Οι «αετοί» ήταν πολύ ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με την προσπάθεια του Ράφα Σίλβα μέσα από την περιοχή μόλις στο 3’. Οι δύο ομάδες έχασαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες, με τους παίκτες του Ρουί Βιτόρια να έχουν αρκετές περισσότερες.

Στην επανάληψη, ο Σεφέροβιτς έχασε τρία σίγουρα γκολ και το απευθείας φάουλ του Γκαζαριάν στο 75' έφερε την πρώτη «ψυχρολουσία». Ο Ράφα Σίλβα βγήκε τετ α τετ και έκανε το 1-2 στο 84’. Ο Κόντι στο 87’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Γκαζαριάν «πάγωσε» τους «αετούς» και με δυνατό διαγώνιο σουτ στο 95’ έκανε την έκπληξη.



Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x