Champions League

Ο Γκιγιέρμε «τρελαίνει» τους Τούρκους

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι Τούρκοι, ο προπονητής της Μπασάκσεχιρ έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για τον Γκιγιέρμε και θεωρεί ότι ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση του Ολυμπιακού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασάκσεχιρ έχει ξεκινήσει και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Πόλη, ώστε ν΄αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάλυση του παιχνιδιού της αντιπάλου των πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει «σκανάρει» την Μπασάκσεχιρ κι έχει επισημάνει στους παίκτες του τα δυνατά σημεία αλλά και τις αδυναμίες της τουρκικής ομάδας.

Όπως ο Μαρτίνς έτσι και ο προπονητής της Μπασάκ έχει παρακολουθήσει παιχνίδια του Ολυμπιακού κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθούμε στην εικόνα που έχει σχηματίσει ο Οκάν Μπουρούκ για την ομάδα του Πειραιά και κυρίως ποιον παίκτη του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι Τούρκοι, ο προπονητής της Μπασάκσεχιρ έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για τον Γκιγιέρμε και θεωρεί ότι ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση της ελληνικής ομάδας.

Στόχος του προπονητή της Μπασάκ είναι να περιορίσει την δράση του 28χρονου μέσου του Ολυμπιακού κι έχει ζητήσει από τους παίκτες του να δώσουν μεγάλο βάρος στην εξουδετέρωση του Γκιγιέρμε.

Ο Μπουρούκ θεωρεί εξαιρετικό παίκτη τον λατινοαμερικάνο άσο της ομάδας του Πειραιά και στις αναλύσεις που έχει κάνει, εστιάζει στην αντιμετώπιση του Βραζιλιάνου άσου του Ολυμπιακού.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Γκιγιέρμε είναι από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά για τον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πολλά από τον 28χρονο μέσο και στις δύο αναμετρήσεις.

Ο Γκιγιέρμε είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος για το ανασταλτικό αλλά και το δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού, ειδικά μετά την ατυχία με τον σοβαρό τραυματισμό του Φορτούνη και τώρα αποδεικνύεται και πολύτιμος σε ότι αφορά και το σκοράρισμα.

Οι Τούρκοι έχουν πρώτο στόχο στο ματς την εξουδετέρωση του Βραζιλιάνου άσου και ο προπονητής της Μπασάκ θεωρεί πως η ομάδα του πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει τον Βραζιλιάνο.

Ο έμπειρος μέσος του Ολυμπιακού δείχνει σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών στο Ρέντη κι αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Μαρτίνς, ενόψει της μεγάλης μάχης στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x