Europa League

Ο Γκριν αισθάνθηκε... Τζον Τέρι στην απονομή του Europa League! (vid)

Ο 39χρονος τερματοφύλακας, τρίτος κατά σειρά στην Τσέλσι, δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό σε επίσημο παιχνίδι για τους «μπλε».

Δίχως επίσημη συμμετοχή και με κάποια λεπτά μονάχα στο post-season φιλικό στη Βοστόνη, ο Ρομπ Γκριν... ήταν ντυμένος με τη στολή του κανονικότατα και σήκωσε γεμάτος χαρά το τρόπαιο του Europa League στο Μπακού!

Κάπως έτσι είχε συμβεί και με τον Τζον Τέρι το 2012, αν και με διαφορετική συνεισφορά των δυο τους στην ομάδα...

Ο 39χρονος τερματοφύλακας, τρίτος κατά σειρά στην Τσέλσι, δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό σε επίσημο παιχνίδι για τους «μπλε».

Είχε το ρόλο του... συμβουλάτορα των υπολοίπων στις εγκαταστάσεις του Cobham, φρόντισε για την προπόνηση των Κέπα και Καμπαγιέρο, βρισκόταν κοντά και στους νεότερους τερματοφύλακες στα τμήματα υποδομής κι όταν ερχόταν η ώρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, έπαιρνε το τσάι του και καθόταν πίσω από τον πάγκο.

Στον τελικό του Europa League, ήταν... πανέτοιμος. Ντυμένος με τη στολή του για να νιώσει κανονικό μέλος της ομάδας, δεν τον ένοιαξε που δεν πήρε μετάλλιο, πανηγύρισε έξαλλα και φυσικά αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του όταν του έδωσαν το τρόπαιο! Κάπως έτσι ο Ρομπ Γκριν αισθάνθηκε... Τζον Τέρι, όταν ο νυν βοηθός προπονητή στην Άστον Βίλα, στον τελικό του Champions League το 2012 όπου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, είχε βάλει κανονικά την αγωνιστική του στολή για να γιορτάσει την επιτυχία...




Πηγή: england365.gr

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Σον πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Τότεναμ & Σαλάχ πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Λίβερπουλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x