Stoiximan Super League

Ο Ιβάν Σαββίδης στον Λευκό Οίκο (pic)

Το «παρών» στον Λευκό Οίκο, όπου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ημέρας Ελληνικής Ανεξαρτησίας έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης και παρακολούθησε από κοντά την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ.

Με την ιδιότητα του ηγέτη της ελληνικής διασποράς στη Ρωσία, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το παρευρέθη στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο και που συγκεντρώνει περισσότερα από 300 άτομα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ παρακολούθησε από κοντά την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, που εξέφρασε την αγάπη του για τους Έλληνες.

«Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας στην Ελλάδα συμβολίζει την αναγέννηση της ελευθερίας για τον ελληνικό λαό. Είναι η μνήμη για τον αγώνα για την ελληνική ανεξαρτησία, ο οποίος ξεκίνησε στις 25 Μαρτίου του 1821. Μετά από σχεδόν 400 χρόνια της εξωτερικής εξουσίας, οι Έλληνες ανέκτησαν την κυριαρχία τους. Η αγάπη για την ελευθερία και τη δημοκρατία σχημάτισε έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ των δύο χωρών μας. Αυτός ο δεσμός παίρνει την αφετηρία του από την Αρχαία Ελλάδα, που είναι το λίκνο της δημοκρατίας», ανέφερε ο Τραμπ.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x