Ιταλία

Ο Ικάρντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσω… Instagram;

Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Οι περισσότεροι ακόλουθοι του Ικάρντι υπέθεσαν -από το τελευταίο του ποστάρισμα στα social media- πως ο ποδοσφαιριστής «σποϊλάρει» την μεταγραφή του στην «Βασίλισσα».

Ένα απόλυτα αινιγματικό post στο Instagram του Μάουρο Ικάρντι αναστάτωσε τους φίλους της Ίντερ αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ποδοσφαιριστής της ιταλικής ομάδας ανάρτησε αργά το βράδυ φωτογραφία με στίχο γραμμένο στα ισπανικά που λέει: «Το να μπορείς να πεις αντίο, σημαίνει ότι έχεις ωριμάσει».

inner

Όπως είναι λογικό, το μυαλό όλων πήγε στο ενδεχόμενο μεταγραφς του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος πάντως διατηρεί το μυστήριο στα κόκκινα και μάλιστα για να κρατήσει άπαντες σε ακόμη περισσότερη αγωνία έχει «μπλοκάρει» τα μηνύματα, πράγμα που σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να σχολιάσει την εν λόγω ανάρτηση.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με τους Ισπανούς από το βράδυ της Δευτέρας, με χρηματικές απολαβές που φτάνουν τα 106 εκατ. ευρώ συν τον Ματέο Κόβατσιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα, κάτι που όμως διαψεύδεται από την ομάδα του Σπαλέτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x