Champions League

Ο Ιταλός Βάλερι σφυρίζει το Βασιλεία-ΠΑΟΚ

Στον Πάολο Βάλερι έδωσε το… χρίσμα η UEFA για να διευθύνει τον δεύτερο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία, μεθαύριο στην Ελβετία.

Ο Πάολο Βάλερι ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση του «δικεφάλου του Βορρά» στο «Σεντ Τζέικομπ Παρκ» κόντρα στη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

O Βάλερι γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1978 στην Ρώμη και ξεκίνησε να διευθύνει παιχνίδια της Serie B το 2007.Την ίδια σεζόν κατάφερε να πάρει προαγωγή και πρόλαβε να κάνει το ντεμπούτο του και στη μεγάλη κατηγορία, όπου πλέον μετράει στο παλμαρέ του περισσότερα από 150 παιχνίδια. Το 2011 μπήκε στις λίστες της FIFA και έκτοτε έχει διαιτητεύσει σε παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που σφυρίξει αγώνα ελληνικής ομάδας, καθώς ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα της Μαρίτιμο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Ο Ιταλός ρέφερι το καλοκαίρι βρέθηκε στα γήπεδα της Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν ένας από τους 13 διαιτητές που χειρίστηκαν το VAR, με το οποίο είχε εμπλακεί ξανά και στο Coppa Italia.

Μαζί του στην... μάχη του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία θα έχει βοηθούς τους Αλεσάντρο Γκιαλατίνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, τέταρτο τον Μαουρίτζιο Μαριάνι, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σλοβάκος Βλαντιμίρ Μεντβέντ και παρατηρητής της UEFA ο Βέλγος Ζαν Πολ Μιβί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x