Το γήπεδο της Νεάπολης, θύμιζε τον παλιό καλό καιρό σήμερα στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Αιολικό, με τους γηπεδούχους να σφραγίζουν την επιστροφή τους μετά από οκτώ χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα της Νεάπολης καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αιολικό ν’ αντιδράσει.

Μόλις στο 16ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Μπούζουρα για το 1-0, για να έρθει ένα ακόμα στο 38’ από τον Κουϊρακίδη που έγραψε το 2-0, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στη νησιωτική ομάδα. Ο Αιολικός πάλεψε για τη μείωση του σκορ στην επανάληψη, χωρίς το γκολ που θα τον ξανάβαζε στο παιχνίδι.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Δημακάκος, Καρέλης (46? Θέος), Ατματζίδης, Κουιρουκίδης (86? Μανωλάς), Γκοτσούλιας, Καλλέργης (90+1? Τσιριγώτης), Μουστάκης, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Πογοσιάν (63? Κατσικογιάννης)

Αιολικός (Στύλος): Κουμπάς, Λαμπράκης (58? Ποτουρίδης), Κρητικός (46? Βουτσιώτης), Μπούζουρας, Τζόρνταν, Βαλιός, Τάχιας (86? λ.τ Καρυτινός), Κατσίκης (79? Λάλας), Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Τσουμπανέλλης