Stoiximan Super League

Ο καλός «στρατιώτης» και προπονητής, Νταβίντ Φουστέρ

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sportfm.gr για έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και για το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποτε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο…

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η ισπανική εφημερίδα ''As'' είχε στο σημερινό της φύλλο ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, για τους υποψήφιους Ισπανούς προπονητές. Για όσους, δηλαδή, πηγαίνουν στο σχολείο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, προκειμένου να αποκτήσουν το δίπλωμα προπονητή της UEFA. Και εδώ υπάρχει ένα όνομα και μια φωτογραφία που λέει πολλά στους φίλους του Ολυμπιακού.

Ο καλός «στρατιώτης» Νταβίντ Φουστέρ είναι μεταξύ αυτών που παρακολουθούν τα μαθήματα και ο πρώην άσος των Πειραιωτών είναι έτοιμος να αποκτήσει το δίπλωμά του. Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός της ομάδας του λιμανιού, που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων», είναι έτοιμος να ακολουθήσει μια νέα καριέρα, αυτή του προπονητή. Και ένα είναι το σίγουρο. Πως αν δείξει την ίδια αφοσίωση και επιμονή που είχε σαν παίκτης, τότε θα καταφέρει να ξεχωρίσει.

Ποιος ξέρει, άλλωστε, ίσως οι δρόμοι Ολυμπιακού και Φουστέρ να συναντηθούν ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα και θα ήταν αναμφίβολα μια ωραία σκηνή, η παρουσία του Φουστέρ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Με την προϋπόθεση, βεβαίως, πως θα έχει δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Και όσο για τη φωτογραφία που αναφέραμε στον πρόλογο; Ο Φουστέρ είναι δίπλα σε έναν παίκτη-θρύλο του ισπανικού ποδοσφαίρου και της Ρεάλ Μαδρίτης, παρακολουθώντας τα σχετικά μαθήματα. Τον εμβληματικό αρχηγό των «μερένχες», Ραούλ Γκονζάλες.

Θα πρέπει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο Νταβίντ Φουστέρ δεν είναι ο μοναδικός, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που ετοιμάζεται να πάρει, αυτή την περίοδο, δίπλωμα προπονητή. Ο λόγος για τον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2010 από τους «ερυθρόλευκους». Ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ και του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να ακολουθήσει και αυτός καριέρα προπονητή και είναι στην ίδια «τάξη» με τον Νταβίντ Φουστέρ.

Οι δυο τους συνυπήρξαν στους Πειραιώτες και θα έχουν πολλά να θυμηθούν από την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό. Ποιος ξέρει, λοιπόν, μπορεί να δούμε κάποια στιγμή τον Νταβίντ Φουστέρ στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου. Το ποδόσφαιρο γράφει ωραίες ιστορίες και «σκηνοθετεί» μεγάλες επιστροφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x