Αγγλία

Ο Κάραχερ πιστεύει ότι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο καλύτερος στη θέση του

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζίμι Κάραχερ, αποθέωσε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη στη θέση του. Σε ποιον αναφέρεται…

Τζίμι Κάραχερ και Πέτερ Σμάιχελ αποθεώνουν τον Ντεβίντ Ντε Χέα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας «έλαμψε» στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο. Η αναμέτρηση είχε λίγες καλές φάσεις και σε μια από αυτές ο 27χρονος πορτιέρε έδειξε την κλάση του σε σουτ του Ζοέλ Μάτιπ.

inner

inner

«Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος γκολκίπερ στον κόσμο», είπε για τον Νταβίντ Ντε Χέα ο πρώην μπακ της Λίβερπουλ και πρόσθεσε: «O Πέτερ (σ.σ. Σμάιχελ) είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία της Premier League και δεύτερος είναι ο Ντε Χέα. Είχαμε κάποιους εξαιρετικούς. Τον Σίμαν, τον Τσεχ, αλλά αυτός είναι τόσο καλός».

Αποθεωτικά σχόλια για τον Νταβίντ Ντε Χέα έκανε και ο πρώην γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων», Πέτερ Σμάιχελ. «Μιλάμε για γκολ, τα οποία, όπως εναέρια σουτ. Αυτό είναι το ίδιο πράγμα. Σε αυτήν τη φάση είναι σαν να πετάει, τα πόδια του δεν αγγίζουν το έδαφος», τόνισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας.

«Για να πάρεις τον τίτλο, χρειάζεται να σου κερδίσει 12-15 πόντους και ο τερματοφύλακάς σου. Αν κοιτάξετε την ιστορία της Premier League, θα δείτε ότι ισχύει αυτό», πρόσθεσε ο Δανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x