Αγγλία

Ο Κλοπ δεν θα γίνει… Βενγκέρ

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως –όσο κι αν σέβεται τους μεγαλύτερους σε ηλικία προπονητές- δεν έχει σκοπό να γεράσει στον πάγκο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ απέκλεισε την πιθανότητα να τον βλέπουμε στους προπονητικούς πάγκους μέχρι τα γεράματά του και εγγυήθηκε πως σε 20 χρόνια από τώρα δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα.

Ερωτώμενος ο Γερμανός κόουτς αν πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματα των Βενγκέρ και Φέργκιουσον δήλωσε σε εκπομπή του BBC Two: «Σε καμία περίπτωση, Σέβομαι πολύ τον Αρσέν και τον Σερ Άλεξ για αυτά που έχουν κάνει στο ποδόσφαιρο. Αλλά το παιχνίδι έχει αλλάξει πολύ. Πριν από 15 χρόνια, για αυτούς τους δύο πρέπει να ήταν σαν να έκαναν διακοπές σε σχέση με τα τελευταία 15».

Ο Κλοπ μίλησε ακόμα για τα social media και εξήγησε για ποιον λόγο απέχει από αυτά: «Δεν χρησιμοποιώ τα social media. Δεν τα διαβάζω. Έχουν επιρροή από πολλές πλευρές, πράγμα που δεν καταλαβαίνω. Είμαι 50 χρονών, αισθάνομαι νέος για όλα τα πράγματα της ζωής αλλά είμαι πολύ μεγάλος γι’ αυτά. Σε 20 χρόνια από τώρα, θα είμαι 70 και μπορώ να σας εγγυηθώ πως δεν θα είμαι εδώ».

Ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε ακόμα πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η έκθεσή του στο κοινό: «Αγνοώ την πίεση του κοινού. Δεν με ενδιαφέρει. Περπατάς στον δρόμο, όλοι σε κοιτούν και αναρωτιούνται «τι μπορεί να σκέφτεται;». Δεν τους ξέρεις όλους αυτούς, γιατί ανησυχείς για το τι μπορεί να σκέφτονται; Για τον περισσότερο κόσμο που δεν γνωρίζω, δεν με ενδιαφέρει η άποψή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x