Αγγλία

Ο Κλοπ ετοιμάζει την επόμενη γενιά της Λίβερπουλ

Ο Γερμανός τεχνικός έχει ήδη τσεκάρει από τις μικρές ομάδες των «κόκκινων» ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν τον σύλλογο.

Με αφορμή τις αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα που έχει στα πλάνα του εν όψει ματς της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε και για το «νέο αίμα» που σύντομα πρόκειται να μπει στην ομάδα.

Μάλιστα ο 49χρονος προπονητής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό από τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής στις μικρότερες ομάδες των «κόκκινων»: «Νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε για μερικούς νέους ποδοσφαιριστές. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα θέματα δεν είναι για δημόσιο διάλογο καθώς (οι παίκτες) είναι ακόμα πολύ νέοι, αλλά βρίσκονται σε καλό δρόμο. Γι’ αυτό και λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις μας και σε ό,τι άλλο κάνουμε».

Ο Κλοπ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή των μικρών στις προπονήσεις στο Μέλγουντ, καθώς όπως ο ίδιος τόνισε: «(οι μικροί) μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προπονήσεις με παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές και να βελτιώνονται καθημερινά, χωρίς να ανησυχούν για τίποτε άλλο. Θα προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτή την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο πολύ μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x