Champions League

Ο Κλοπ αποθεώνει τον Χέντερσον

Γεμάτος επαίνους, για τον αρχηγό της Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ για την άρτια εμφάνισή του απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του Champions League.

Το εγκώμιο του Τζόρνταν Χέντερσον έπλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την χθεσινή νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (3-2), σε ένα παιχνίδι θρίλερ του Champions League στο Άνφιλντ.

Ο Άγγλος διεθνής μετά την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει χαλαρώσει και το χθεσινό παιχνίδι ήταν το δεύτερο που αγωνίστηκε ως βασικός για τους «κόκκινους», με τον Γερμανό τεχνικό να χαρακτηρίζει το παιχνίδι του, ως μια «λαμπερή παράσταση».

«Δεν είναι μόνο ότι αγωνιστήκαμε σκληρά αλλά παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Τώρα φαινόμαστε πολύ πιο συντονισμένοι από ό,τι ίσως στο παρελθόν», είπε σε συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν σαφές ότι ο Χέντερσον θα επέστρεφε με μια εξαιρετική απόδοση. Σωματικά έτοιμος και τόσο καλός, προφανώς όπως όλοι γνωρίζουμε, οι παίκτες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο συνήθως αγωνίζονται λίγο. Είναι έτοιμος πλέον και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν μάθαμε τίποτα καινούργιο, αλλά είναι ωραίο να βλέπουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο τεχνικός της Λίβερπουλ για τον 28χρονο μέσο.




Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x