Ιταλία

Ο Κόντε βλέπει ήδη την επιστροφή του στην Ιταλία

Ο προπονητής της Τσέλσι παραδέχθηκε πως του λείπει πολύ η πατρίδα του και αποκάλυψε ότι σύντομα θα γυρίσει σε εκείνη.

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη χρονιά του Αντόνιο Κόντε στην Αγγλία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κατακτώντας το πρωτάθλημα, ο ίδιος δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει στην «Mama Italia».

«Μου λείπει η Ιταλία, πέρα από κάθε αμφιβολία. Δεν έχω σκοπό να παραμείνω στο εξωτερικό για πολύ ακόμα. Είναι καλό να έχεις όμορφες εμπειρίες, αλλά προτίθεμαι να γυρίσω πίσω μια μέρα», δήλωσε σε ιταλικό ραδιόφωνο.

Η περίπτωση να κοουτσάρει κάποια ομάδα στην Κίνα απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη από τον Ιταλό τεχνικό χωρίς όμως να ισχύει το ίδιο για το γερμανικό πρωτάθλημα: «Μπουντεσλίγκα; Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς το μέλλον. Ας πούμε μόνο ότι ο προπονητής είναι ένας εποχιακός εργάτης», τόνισε.

Ο Κόντε αποκάλυψε επίσης πως η προπονητική δεν θα είναι ο μόνος δρόμος που θέλει να ακολουθήσει: «Είναι στον χαρακτήρα μου να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τελειώνω αυτό που κάνω και να μετά να βρίσκω ποιο είναι το επόμενο σωστό για να συνεχίσω. Αυτή η εμπειρία (στην Αγγλία) με βοηθά πολύ. Θα ήθελα πολύ να γίνω αθλητικός διευθυντής στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x