Αγγλία

Ο Κόντε ξανασκέφτηκε τα λόγια του για τον Μουρίνιο και… δεν το μετανιώνει!

Σταθερός στην άποψή του για τον Μουρίνιο περί «μικρού ανθρώπου» παραμένει ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος ξεκαθαρίζει πως το θέμα είναι προσωπικό και δεν έχει να κάνει με τους συλλόγους.

Τα γάντια έχουν φορεθεί και τα χτυπήματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Το σχόλιο του Ζοσέ Μουρίνιο «Εγώ δεν κάνω σαν κλόουν στον πάγκο», απαντήθηκε από τον Αντόνιο Κόντε με το «Ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας μικρός άνθρωπος» και αυτά ήταν μόνο η αρχή.

Ο προπονητής της Τσέλσι όχι μόνο δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας, αλλά ξεκαθαρίζει ότι το πράγμα έγινε πλέον προσωπικό: «Σας μοιάζω για άνθρωπος που μετανιώνει;» ρώτησε τους δημοσιογράφους και χωρίς να περιμένει απάντηση, συνέχισε: «Δε νομίζω. Πιστεύω πως και οι δυο μας είπαμε πράγματα και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Ερωτώμενος για το αν πιστεύει πως αυτή η κόντρα μπορεί να βλάψει τις δύο ομάδες, ο Κόντε απάντησε: «Δεν είναι πρόβλημα του συλλόγου, είναι πρόβλημα μεταξύ εμού και εκείνου. Εγώ σταματώ εδώ».

Η λεκτική του διαμάχη ενδέχεται να προκαλέσει την παρέμβαση τόσο της Αγγλικής Ομοσπονδίας όσο και της Ομοσπονδίας Προπονητών της Λίγκας, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί καθόλου ο Ιταλός τεχνικός: «Δεν είναι τόσο σημαντική (η ανάμειξή τους). Χρησιμοποίησε κάποιες σοβαρές εκφράσεις και δεν θα το ξεχάσω αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x