Αγγλία

Ο Κόντε τα «έχωσε» στους επικριτές του

Ο προπονητής της Τσέλσι –εμμέσως πλην σαφώς- αποκάλεσε «ηλίθιους» τους Τζέιμι Ρέντναπ και Γκάρι Νέβιλ οι οποίοι κατέκριναν τον τρόπο που ο Κόντε διαχειρίστηκε το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν του φτάνουν όλα τα άλλα, ο Αντόνιο Κόντε έχει να δίνει απαντήσεις και στους σχολιαστές αγώνων. Η ψυχολογία του Ιταλού τεχνικού δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της, κάτι που φαίνεται ακόμα και με την εικόνα του στον πάγκο της Τσέλσι.

Η ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι (1-0) ήρθε απλώς να χειροτερεύσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και τα σχόλια των Τζέιμι Ρέντναπ και Γκάρι Νέβιλ στο Sky Sports μετά το τέλος του αγώνα δεν βοήθησαν, μάλλον το αντίθετο συνέβη.

Η κριτική των δύο παλαιμάχων έφτασε στα αυτιά του Κόντε και ο προπονητής των «μπλε» δεν είχε σκοπό να την αφήσει να «πέσει κάτω»: «Νομίζω πως πρέπει να δέχεσαι κάθε κριτική, αλλά δεν είμαι τόσο ηλίθιος ώστε να παίξω ανοιχτά κόντρα στη Σίτι και να χάσω με 3-0 και 4-0. Αν θυμάστε πριν από λίγες μέρες η Άρσεναλ έπαιξε δύο φορές με τη Σίτι και ο Βενγκέρ υπέστη κριτική επειδή δέχθηκε 3 γκολ σε 30 λεπτά. Οι «ειδικοί» πρέπει να χρησιμοποιούν το κεφάλι τους ώστε να μπορούν να μιλούν για τακτικές. Διότι πιστεύω ότι πρέπει να έχεις γνώση να μιλήσεις για τακτική και να μη μιλάς απλά και μόνο με έναν ηλίθιο τρόπο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κόντε.

Ο Ιταλός κόουτς τόνισε ακόμα πως σκοπός της ομάδας του ήταν να κλείσει τις γραμμές του, κάτι που όμως δεν επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία: «Όταν παίζεις κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει να χρησιμοποιείς το μυαλό σου, ειδάλλως ρισκάρεις να τελειώσεις το ματς με πολύ άσχημο τρόπο. Προσπαθήσαμε να μην δίνουμε χώρο και αυτό ήταν καλό. Δεχθήκαμε γκολ στα 30’’ του δευτέρου ημιχρόνου και δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε εύκολα από αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x