Europa League

Ο κόσμος μίλησε: Οι ευκταίοι και απευκταίοι αντίπαλοι για την ΑΕΚ

Οι αναγνώστες του sportfm.gr μίλησαν. Στο poll που διεξήχθη, πάνω από 10.000 άνθρωποι ψήφισαν και διάλεξαν ποιον θέλουν για αντίπαλο της ΑΕΚ στους «32» του Europa League.

Πήραν θέση οι αναγνώστες του sportfm.gr για το ποιον θέλουν για αντίπαλο της ΑΕΚ και τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα.

Στην ψηφοφορία που πήραν μέρος πάνω από 10.000 αναγνώστες, επικράτησε η λογική του πιο... βατού αντιπάλου και όχι μιας ομάδας με πιο δυνατό brand name. Στόχος άλλωστε για την «Ένωση» είναι να προχωρήσει στην Ευρώπη, οπότε η επιλογή σας έγινε με βάση αυτό το κριτήριο.

Πρώτη επιλογή στην ερώτηση «με ποια ομάδα θέλετε να κληρωθεί η ΑΕΚ στους 32 του Europa League» ήταν η Βικτόρια Πλζεν με συντριπτικό ποσοστό σε σχέση με τις άλλες επιλογές, που έφτασε το 32%.

Δεύτερη στις επιλογές σας, πάλι με βάση την ανταγωνιστικότητα της ομάδας, ήταν η Σάλσμπουργκ, με ποσοστό 12%, ενώ τρίτη επιλογή ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης με ποσοστό 10%, προφανώς με τη λογική της... καλής ομάδας που κάποιοι θα θέλουν να δουν να αγωνίζεται με απέναντι στην ομάδα τους.

Όσον αφορά την ομάδα που δεν θέλουν καθόλου,εκείνοι που ψήφισαν, αυτή είναι η Βιγιαρεάλ που είχε τις λιγότερες ψήφους και ποσοστό μόλις 1%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πλζεν 31%
Σάλσμπουργκ 12%
Ατλέτικο Μαδρίτης 10%
Άρσεναλ 8%
Μπράγκα 8%
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 7%
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 6%
Αταλάντα 6%
Λειψία 3%
Λοκομοτίβ 3%
Λάτσιο 2%
Μπιλμπάο 2%
Ζενίτ 1%
Ντιναμό Κιέβου 1%
Βιγιαρεάλ 1%

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x