Stoiximan Super League

«Ο κόσμος της ΑΕΚ να κάνει υπομονή και μετά θα χαίρεται το γήπεδο για μία ζωή»

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ για την πορεία των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια έστειλε ο υπεύθυνος του εργοταξίου, Πάνος Παναγιωτίδης.

Ιστορική μέρα ήταν η χθεσινή για την ΑΕΚ καθώς στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τοποθετήθηκαν τα πρώτα μπετά του νέου γηπέδου.

Με την άποψη αυτή συμφώνησε και ο Πάνος Παναγιωτίδης, ο οποίος αποτελεί τον υπεύθυνο του εργοταξίου ως γενικός διευθυντής της εταιρίας Dimand.

Ο κ. Παναγιωτίδης με συνέντευξή του στη «Live Sport» συνέστησε στους φίλους της Ένωσης να κάνουν υπομονή και μετά θα μπορούν να χαίρονται το γήπεδο για μία ζωή.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υπογειοποίησης για το οποίο υποστήριξε πως θα δρομολογηθεί σύντομα και θα υπάρξουν εξελίξεις εντός των επομένων μηνών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι σίγουρα μια ιστορική μέρα. Τοποθετούμε επί της ουσίας τα πρώτα μπετά, την πλάκα στο βόρειο τμήμα όπου θα γίνει ένα μέρος από τα υπόγεια γκαράζ του γηπέδου. Η διαδικασία της θεμελίωσης θα συνεχιστεί για αρκετούς μήνες ακόμα, καθώς δεν θα ολοκληρωθεί μια κι έξω, αλλά τιμητικά. Την ίδια στιγμή που θα προχωρούν και οι υπόλοιπες εργασίες στο οικόπεδο, το οποίο έχει αλλάξει μορφή» ανέφερε αρχικά.

Ήδη έχουμε εκκινήσει τη διαδικασία για τους τέσσερις πυλώνες και τις εξέδρες που άμεσα θα ξεκινήσουν να προκατασκευάζονται. Έχουμε σηκώσει μανίκια για τα καλά, αφού πλέον το έργο έχει μπει στην ουσιαστική φάση του, της κατασκευής. Είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει και τα πάντα εξελίσσονται βάσει του προγραμματισμού μας».

Είμαστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής για το ζήτημα της υπογειοποίησης που πιστεύω ότι σύντομα θα δρομολογηθεί. Εκτιμώ ότι στους επόμενους μήνες θα προκύψουν εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι ώστε να προχωρήσει. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ο κόσμος της ΑΕΚ να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και μετά θα χαίρεται το γήπεδο για μια ζωή. Πιστέψτε με, θα αξίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x