Stoiximan Super League

Ο Κουρμπέλης και το δίλημμα του Δώνη

Στη διάθεσή του αναμένεται να έχει ο Γιώργος Δώνης τον Δημήτρη Κουρμπέλη για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Το δίλημμα του 49χρονου τεχνικού και οι σκέψεις για φουλ επίθεση.

Με Κουρμπέλη στην αποστολή, «ανοιχτό» για την ενδεκάδα.

Μπορεί ο διεθνής μέσος να μην ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης, αλλά η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις σήμερα, θα τον πάρει μαζί του ο Γιώργος Δώνης για το εντός έδρας ματς (20/10, 16:00) με τον Πανιώνιο.Το αν θα αγωνιστεί είναι στο χέρι του τιμ, το οποίο έχει και στην άκρη του μυαλού του ότι ακολουθούν κολλητά ντέρμπι και πρέπει να αποφασιστεί αν αξίζει το ρίσκο. Ο Έργκους Κάτσε έχει χάσει πολλές προπονήσεις, ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά σίγουρα δεν θα είναι στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο κόουτς των «πράσινων» αναμένεται να αλλάξει το σχήμα της ομάδα και έχει στο μυαλό του το 4-4-2 και το 4-3-3. Ίσως προτιμηθεί και το 4-2-3-1. Μάλιστα είναι σοβαρό το ενδεχόμενο συνύπαρξης στην αρχική ενδεκάδα των Μακέντα-Καμπετσή, αλλά και των Χατζηγιοβάνη-Μπουζούκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x