Αγγλία

«Ο Κουτίνιο δεν θα είναι… έτοιμος για το ματς του Κυπέλλου»

Ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, ανέφερε πως ο Κουτίνιο δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Παρασκευής με την Έβερτον, με την Λίβερπουλ να περιμένει την πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Συνεχίζεται το… σίριαλ με τον Φελίπε Κουτίνιο!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε από τον Γίργκεν Κλοπ εκτός αποστολής στο ματς της Λίβερπουλ με την Μπέρνλι, κάτι που φούντωσε τα σενάρια περί μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα.

Το εν λόγω θέμα συνεχίζει ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, (σσ. που εργάζεται σε Sky Sports, AS, Yahoo), ο οποίος αναφέρει πως ο Κουτίνιο δεν θα είναι «έτοιμος» να αγωνιστεί ούτε στο ματς με την Έβερτον για το Κύπελλο την ερχόμενη Παρασκευή.

Παράλληλα, αναφέρει πως η Λίβερπουλ έχει ως τελευταία επιλογή να κρατήσει στο ρόστερ της τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ αλλά ακόμη δεν έχει πρόταση της Μπαρτσελόνα στα χέρια της.

«Ο Κουτίνιο δεν θα είναι “έτοιμος” για το ματς Κυπέλλου με την Έβερτον την Παρασκευή. Όσον αφορά το μέλλον του: Η διάθεση της Λίβερπουλ δεν έχει αλλάξει, είναι ανοιχτή σε όλες τις προϋποθέσεις. Είτε να τον πουλήσει τώρα, είτε από τώρα για το καλοκαίρι. Να τον κρατήσει στην ομάδα είναι η τελευταία επιλογή που υπάρχει. Ακόμα, όμως, δεν έχει φτάσει προσφορά από την Μπαρτσελόνα», ανέφερε το τιτίβισμα του Ισπανού δημοσιογράφου.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x