Stoiximan Super League

Ο Λάζαρος την… δουλειά του

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει δείξει πως έχει ηγετικό ρόλο στη νέα ομάδα που δημιουργεί ο Ολυμπιακός και υπάρχει ήδη μια ξεχωριστή σχέση του παίκτη με τους φιλάθλους του.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Βγήκε λοιπόν και η απόφαση για τον Χριστοδουλόπουλο και ο παίκτης δικαιώθηκε απόλυτα όπως δικαιώθηκε και ο Ολυμπιακός. Αυτό όμως που έχει την μεγαλύτερη σημασία για τους ερυθρόλευκους αλλά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι αυτό που έγραψε χθες στο Sport-fm.gr ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ότι δηλαδή ο διεθνής άσος έχει εξελιχθεί σε μεταγραφή του καλοκαιριού για τους πειραιώτες και καλό θα είναι να έχουμε υπόψιν πως ο Ολυμπιακός έκανε 20 προσθήκες στο δυναμικό του το φετινό καλοκαίρι.

Ποιο είναι λοιπόν το ζητούμενο για τον Λάζαρο στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού; Μα φυσικά να συνεχίσει σ’ αυτούς τους ρυθμούς δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Λάζαρος είναι σε καλή κατάσταση, αισθάνεται πολύ καλά κι αυτό είναι πολύ μεγάλο κέρδος για τους ερυθρόλευκους. Δείχνει πως θα είναι υπερπολύτιμος για τους πειραιώτες κι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο έχει να κάνει και με την δουλειά που έχει γίνει από την περίοδο της προετοιμασίας.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Λάζαρος, όπως και όλη η ομάδα του Ολυμπιακού, έχει δουλέψει πολύ καλά κι αυτό αποδεικνύει και την κάψα του διεθνούς άσου να κάνει την διαφορά στους ερυθρόλευκους.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως το μόνο που έχει στο μυαλό του ο Χριστοδουλόπουλος είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την επιστροφή του 32χρονου άσου στο Ρέντη και ποντάρει πολλά πάνω στον Λάζαρο για τα δύσκολα και πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Και το μεγάλο κέρδος για τους ερυθρόλευκους είναι η αποφασιστικότητα που δείχνει ο παίκτης για να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει δείξει πως έχει ηγετικό ρόλο στη νέα ομάδα που δημιουργεί ο Ολυμπιακός και υπάρχει ήδη μια ξεχωριστή σχέση του παίκτη με τους φιλάθλους της ομάδας.

Τόσο ξεχωριστή που φαίνεται στο τέλος κάθε αγώνα με τον κόσμο του Ολυμπιακού ν’ αποθεώνει τον διεθνή άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x