Stoiximan Super League

Ο Λεμονής δεν θέλει να ρισκάρει με Οφόε

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό έχει μπει στην τελική της ευθεία και ο Οφόε δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Τάκη Λεμονή.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό και όπως αναφέραμε και χθες, ο Λεμονής μιλάει συνεχώς στους παίκτες του για ν' αποφύγουν την “παγίδα”.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος σχεδιάζει τα πλάνα του για το σαββατιάτικο ματς και αυτή τη στιγμή ο Οφόε δεν είναι στις επιλογές του έμπειρου τεχνικού. Όχι ότι οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Βέλγος είναι κάτι ανησυχητικό, το αντίθετο όπως δήλωσε και ο Λεμονής.

Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο με τον 28χρονο μέσο, γιατί δεν είναι μόνο το ματς με τον Λεβαδειακό. Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας οι “ερυθρόλευκοι” θα κοντραριστούν με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Πορτογαλία και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Λεμονής θέλει πανέτοιμο τον Οφόε για το συγκεκριμένο ματς.

Στη Λισσαβώνα άλλωστε θα παίξουν οι “ερυθρόλευκοι” την τελευταία τους...ζαριά, σε ότι έχει να κάνει με την κατάκτηση της τρίτης θέσης του ομίλου. Είναι λογικό λοιπόν ο Λεμονής να θέλει όλα τα “όπλα” του στο “Αλβαλάδε” και γι΄ αυτό θα κρατήσει τον Οφόε εκτός σαββατιάτικου παιχνιδιού.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” θα μιλήσει με τον Οφόε στη σημερινή προπόνηση, ενώ το ίδιο θα κάνει και με τον Εμενίκε.

Σε ότι αφορά τον Νιγηριανό, είναι σίγουρα νοκ άουτ απ΄ το παιχνίδι του Σαββάτου αλλά ο Αφρικανός επιθετικός θα πρέπει να ενημερώσει τον προπονητή του αλλά και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών, Χρήστο Θέο, για όσα έκανε στην Μπολόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x