Stoiximan Super League

Ο μάνατζερ του Τσαβαρία στο sportfm.gr: «Θέλει να έρθει στην ΑΕΚ ο παίκτης»

Θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Πάμπλο Τσαβαρία, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του Στεφάν Κανάρ μιλώντας στο sportfm.gr, με τις δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ο Πάμπλο Τσαβαρία είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τα εξτρέμ. Ο 29χρονος Αργεντινός εξτρέμ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λανς, έμεινε σήμερα ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Το sportfm.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Πάμπλο Τσαβαρία, Στεφάν Κανάρ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έχει πρόταση στα χέρια του από την ΑΕΚ, υποστήριξε πως ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα να αγωνιστεί αλλά και ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να προχωρήσει το deal.

«Ναι είναι αλήθεια ότι υπάρχει πρόταση για τον παίκτη από την ΑΕΚ. Ο Τσαβαρία ενδιαφέρεται να έρθει στην ΑΕΚ, του αρέσει η προοπτική της ομάδας», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση για το πώς κυλάνε οι διαπραγματεύσεις, απάντησε: «Έχουμε μιλήσει με την ομάδα και τους εκπροσώπους της. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τη Λανς ολοκληρώθηκε σήμερα. Η πρόταση είναι σχετικά χαμηλή, αλλά βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για να προχωρήσει το deal».

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x