Stoiximan Super League

Ο Μαρινάκης παρουσίασε τον Μαρτίνς: «Όσοι δεν είναι υπερήφανοι δεν θα φοράνε τη φανέλα αυτή»

Ξεκάθαρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τους παίκτες στη ομιλία του στη σημερινή προπόνηση.

Στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να παρουσιάσει τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού στους παίκτες σε μια ξεκάθαρη κίνησή στήριξής του.

Ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες της ομάδας, ευχήθηκε να έχουν όλοι μια καλή σεζόν αντάξια της ιστορίας του συλλόγου αλλά ήταν και ξεκάθαρος... «Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος», ανέφερε ...

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία μας!», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στους παίκτες: «Εμείς κύριε Πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με τη δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x