Champions League

Ο Μαρτίνς φέρνει παράδειγμα τον Βαλμπουενά

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε για την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά από την Φενέρμπαχτσε, ζητώντας επιμόνως από την διοίκηση του συλλόγου την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε για την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά από την Φενέρμπαχτσε, ζητώντας επιμόνως από την διοίκηση του συλλόγου την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρούσε πως ο Γάλλος μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του λιμανιού και δεν χωρά αμφιβολία πως οι πρώτες εμφανίσεις του 35χρονου μεσοεπιθετικού δικαιώνουν τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Βαλμπουενά δείχνει με την απόδοσή του αλλά κυρίως με το πάθος που βγάζει στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις πως ήρθε στην χώρα μας για να παίξει καλή μπάλα και να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους.

Κι επειδή αναφερθήκαμε στο πάθος που βγάζει ο 35χρονος άσος ακόμα και στις προπονήσεις, θα πρέπει να πούμε ότι ο Μαρτίνς φέρνει ως παράδειγμα προς μίμηση τον πολύπειρο Γάλλο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό του πρώην άσου της Μαρσέιγ.

Ο Βαλμπουενά δείχνει πολύ μεγάλη διάθεση αυτούς τους πρώτους μήνες του στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι κάτι που έχει κάνει μεγάλη εντύπωση και στους παίκτες της ομάδας του λιμανιού.

Ο Μαρτίνς έχει λοιπόν να λέει τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή άσο και την προσπάθεια που κάνει, βγάζοντας ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Ο 49χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί πως η αγωνιστική συμπεριφορά του Γάλλου είναι μεγάλο κέρδος και για τα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων και γι’ αυτό τον λόγο ο Πορτογάλος μιλάει με τα καλύτερα λόγια όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

Είναι επίσης όμως πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι και ο Βαλμπουενά αισθάνεται πολύ καλά στον Ολυμπιακό κι αυτό φαίνεται όχι μόνο από τα λεγόμενα του Γάλλου αλλά και από την εικόνα που βγάζει στα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια πολύ καλή επιλογή το περασμένο καλοκαίρι αποκτώντας τον Βαλμπουενά από την Φενέρ, καθώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δείχνει ότι είναι σε θέση να κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό.

Τέλος θα πρέπει να σταθούμε και στην παρουσία που βγάζει ο Γάλλος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, καθώς όλοι σέβονται τον διεθνή άσο και ο Βαλμπουενά είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος βλέποντας ότι όλοι στο Ρέντη αναγνωρίζουν την προσωπικότητα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x