Stoiximan Super League

Ο Μαρτίνς και η απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σίγουρος ότι ο Χασάν έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της φετινής πορείας του Ολυμπιακού. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε το καλοκαίρι τον Αχμέντ Χασάν για την θέση του σέντερ φορ ενώ νωρίτερα οι ερυθρόλευκοι είχαν προχωρήσει και στην απόκτηση του Γκερέρο. Εστιάζοντας στην περίπτωση του Αιγύπτιου στράικερ, ο οποίος είχε δοκάρι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα πρέπει να σταθούμε στην συνεργασία που είχε ο παίκτης με τον Μαρτίνς στην Πορτογαλία.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Χασάν τα πήγε καλά με τον Μαρτίνς στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο προπονητής λοιπόν του Ολυμπιακού επέμεινε για την απόκτηση του παίκτη και η αλήθεια είναι ότι είχε ξεχωρίσει τον Χασάν για δύο λόγους. Πρώτα απ’ όλα γιατί ήξερε τι παίκτης είναι ο Αιγύπτιος σέντερ φορ και δεύτερον γιατί έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Γκερέρο.

Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη του Πορτογάλου στον Χασάν. Ο Μαρτίνς δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για τις ικανότητες του παίκτη του. Κι αυτό τονίζει συνεχώς ο κόουτς των πειραιωτών στο Ρέντη, μιλώντας με τους συνεργάτες του.

Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι σίγουρος ότι ο Χασάν έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της φετινής πορείας των ερυθρόλευκων και αυτό που λέει συνεχώς ο Μαρτίνς είναι ότι ο Χασάν έχει πολύ καλά πλασαρίσματα στην περιοχή και είναι μέσα στις φάσεις. Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο και είχε καλές ευκαιρίες για γκολ στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Χασάν στο σκοράρισμα και γι’ αυτό άλλωστε θεωρεί πως ο Αιγύπτιος θα βρει άμεσα δίχτυα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Χασάν δεν είχε ρέντα στα δύο παιχνίδια που προαναφέραμε καθώς έκανε φάσεις και πάλεψε πολύ για το γκολ. Ας κρατήσουμε λοιπόν τη γνώμη του προπονητή, ο οποίος ξέρει καλύτερα από τον καθένα τους παίκτες του και ειδικά τον συγκεκριμένο.

Ο Μαρτίνς πάντως είναι απόλυτα ικανοποιημένος και από την απόδοση του Γκερέρο και μάλιστα χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι ο Πορτογάλος εκθείαζε τον Ισπανό στράικερ για την πάσα που έκανε στον Φετφατζίδη στο φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ. Είχε να το λέει ο Μαρτίνς για την τέλεια πάσα του Γκερέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x