Stoiximan Super League

Ο Μαρτίνς και το νέο δεξί μπακ του Ολυμπιακού

Όλοι είδαν στην διάρκεια της φετινής σεζόν πόσο μεγάλη σημασία δίνει ο Μαρτίνς στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του από τα άκρα, με την συμμετοχή των μπακ.

Η σεζόν ολοκληρώνεται καθώς απομένει ένα μόνο παιχνίδι για να τελειώσει το πρωτάθλημα κι έχει ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος σε ορισμένα πράγματα που σκέφτεται ο προπονητής του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Γιατί είναι προφανές ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δοκιμάζει πράγματα στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας το μυαλό του και στην επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μια από τις σκέψεις λοιπόν του 49χρονου τεχνικού που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη έχει να κάνει με το δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης των πειραιωτών και την δοκιμή που κάνει ο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε λοιπόν τον Ανδρούτσο σαν δεξί μπακ στο παιχνίδι με την Λαμία και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Ούτε είναι τυχαίο που ο προπονητής των ερυθρόλευκων επιλέγει τον συγκεκριμένο παίκτη για να παίξει στα άκρα της άμυνας.

Θα μπορούσε για παράδειγμα να βάλει τον Μεριά σε ρόλο δεξιού μπακ, κάτι το οποίο έχει κάνει και σε άλλα ματς της ομάδας του. Ο Μαρτίνς όμως φαίνεται πως θέλει να βρει ένα νέο ρόλο στον Ανδρούτσο, γιατί διακρίνει καλά στοιχεία στον παίκτη.

Όλοι είδαν στην διάρκεια της φετινής σεζόν πόσο μεγάλη σημασία δίνει ο Μαρτίνς στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του από τα άκρα, με την συμμετοχή των μπακ.

Τόσο ο Ομάρ όσο και ο Κούτρης με τον Τσιμίκα βοήθησαν σημαντικά τον Ολυμπιακό στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού.

Ο Μαρτίνς λοιπόν βλέπει τον Ανδρούτσο, έναν ποιοτικό μέσο και θέλει να του δώσει νέο ρόλο στην ομάδα του λιμανιού. Για να γίνει βέβαια δεξί μπακ ο νεαρός μέσος θα χρειαστεί να δουλέψει πολύ, αλλά η σκέψη του Μαρτίνς έχει ενδιαφέρον, γιατί πολύ απλά θεωρεί πως ο Ανδρούτσος θα μπορεί να τον βοηθήσει επιθετικά.

Ίσως λοιπόν να έχουμε μπροστά μας ένα νέο δεξί μπακ για τον Ολυμπιακό σε ότι αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε ότι ο Γεωργάτος έγινε ένα από τα καλύτερα μπακ του ελληνικού ποδοσφαίρου με μεγάλη καριέρα και στην Ίντερ, παίζοντας στο ξεκίνημα στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με επιθετικογενή χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x